23 October 2009

Gonna miss Him

Petang td ak dikejutkan dgn satu panggilan dr member ak kat Shah.Alam..die jarang telefon,slalunye kami berhubung secara sms je...tp,ptg td mmg mengejutkan aku dgn panggilannya memberitahu,one of my best friend,Mohd Hanafi B.Mohamed dah x ade lagi,beliau telah meninggalkan dunia ni akibat daripada kemalangan ketika hujan lebat dgn menaiki motor dlm perjalanan pulang drpd rumah abg beliau..


Kelu lidah,smbil titisan mutiara berkilau mengalir dr mata aku..ak cuba mengesat dan bykkan bersalawat,still masih terkejut.Duduk bersendrian didalam kegelapan smbil hembusan kabus putih drpd nikotina winston dihembuskan ke dada langit,mengimbau kembali kenangan dan zaman dulu.Suka duka,riang tawa,byk sgt..tp tu semua dulu,kenangan dulu..masa berlalu terlalu pantas..


Sama kelas dgn ak dr form1 hingga form3 kat Maktab Sultan Ismail,kami sama2 berpindah sekolah ke MRSM Pengkalan Chepa,walaupun xsekelas kat sana,tp klas kami still bersebelahan,sama2 berebut makan di dewan selera,sama2 layan citer movie korea..
Walaupom pernah bergadoh,smpai xbertegur sapa tyme sekolah dulu2,tp sms dr arwah yg memohon maaf dahulu mendekatkan kembali ikatan yg terputus..


sori pi utk segala kesalahan aku,xsempat bertemu tyme raya aritu..namun takdir dah menentukan segalanya..Aku dah halalkan segala2nya utk kamu..Moga roh kamu dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 soleh..

Gonna miss him a lot~

al-fatihah

13 comments:

BuLaN iTu aKu said...

Al-Fatihah buat sahabat mu itu

misz benida said...

al-fatihah..
jero,aku pon tau brita tu..
die xcident otw dri kL ke s.alam kn??
aku pon tau lps present fluid xd..
meh kto samo2 sdekah ysin tuk die..
xsngka lak mu knl..

Adjla Hafizin said...

aku pon dpt thu b4 bce entri ko.
xsgke die mmber ko..
bru aku sedar,dunia ni kecik sbananye..

alfatihah utk beliau.
smoga rohnya dicucuri rahmat.

Nini said...

Al-Fatihah..

semoga rohnya dicucuri rahmat..

madihahzubir said...

al-fatihah..

ak lak trasa kehilangan.sob3..

Azrul_amigo said...

thanks ya all bloggers..
arwah mmg member aku yg terbaek..
tp,ak kaget xsempat pergi mjlis pengkebumian..
still terkejut..
smlm tido lewat sbb tringat kat die..
pg td,bgun2 je..
muke die je yg ade di pikiran..
terasa dgn permergian arwah...

Wan Pai said...

time kasih sbb terus bgtau ak setelah dpt tau..
terkilan gak r sbb setiap kali cuti mesti lepak ngan dia,raya baru neh pn still bergurau lg..
-kehilangan seorang teman yang ceria-

Azrul_amigo said...

ak xsmpat jumpe pa tyme raya aritu..
dan xakan dpt jumpe ntok selamanya dh lps nie..
sedih pa~

intan izani said...

Al fatihah buat arwah
mmg berat kehilangan sum1 yg rapat
tabahkan diri

watiey said...

jero..
al-fatihah wat mmber mu 2..
ak tumpang sedey atas pemergiannya...
wlaupon ak x knal..

wanie said...

al fatihah...
semoga arwah dicucuri rahmat dan dtempatkn di kalangn org yg beriman..amin~

wnie pom bru dpt thu ari kmis 2..
i'm touch bce entry ni sbb wnie pom pnh rse pe yg kmu rse..
bawak2 la brsbr n sllu sedekahkn yasin utk beliau..
insyaallah kurg ckit rse sdih 2..huhu..

miya said...

takziah...
...alfatihah tuk arwah..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片