30 September 2010

Sape nak hadiah free? =)







Oppps..buat pertama kalinya dalam hidup ini setelah berkecimpung selama 3tahun didalam dunia pem'blog"an,nie la 1st tyme nye aku menyertai contest didalam blog..haha,apa salah nye idok join je kot,bukan nye wat salah pape,g pom free je..

K la,contest nie di ilham kan sendiri oleh tuan punye blog "Nadia",tengok macam ramai je join contest nie,nie yang buat den terjoin nie,mane la tau dapat blackberry curve beliau yang hendak di let go itu..

Ok,3 orang yang ditag oleh hamba ialah:


sape2 nak join boleh lagi just click "here"...

tarikh tutup :1 oktober,10:00 a.m

3 comments:

wanie said...

bb towwww..ehem3..

madihahzubir said...

Kalau tak buat takpe kan? Tak kata wajib pun. Aku taknak bb. Bagi aku join contest iphone4. Hihi.

Redranger said...

nnt bile awak dh dpt bb, kite kapel ye awak? hahahahaha :D