24 September 2010

Axe DeodOrant









Masih ingat dengan iklan tv tentang axe deodorant,iklan dari negara seberang bila mana seorang perempuan penjual roti mengetap bibir sambil menjeling seksi(cair beb..haha) dan meletak no.telefon di roti pembeli lelaki..

atau juga seorang perempuan yang menunjukkan aksi menghairahkan disebuah perpustakaan mencari telefonnya sambil diperhatikan seorang lelaki disitu..dah ingat???

itu hanya cebisan2 saje daripada iklan deodorant nie,byk lagi sebenarnye,xcaya try cari dalam youtube.

oleh kerana aku kehabisan deodorant,aku ke kedai..takkan nak biar camtu je kan,xselesa kot,kuang3.Kebetolan ade promosi axe deodorant nie,saje nak try.Ak pom try satu persatu,saje nak test bau dan habiskan sample deodorant,haha
dan akhirnya keputusan muktamad,aku telah memilih..
jeng jeng jeng..





p/s:axe chocolate deodorant


giler ah,deodorant perisa coklat tu,bau manis je..mmg byk la semut2 menghurung ak lepas nie..ehem3
tapi,deodorant nie memang hebat aromanya,yang bisa mencairkan hati sesiapa saje..haha

jadi kepada para2 gadis diluar sana,jaga-jaga dengan kehadiran aku..ehem3





p/s;sile jangan gigit telinga aku,mcm perempaun nie lakukan..woha!!

  

p/s: 1)saje xde keje nak posting jugak kat blog nie..nak study malas..kuang3
2)pakai la deodorant seblom kamu semua dipakaikan...woha!!

18 comments:

~nEeYsA~ said...

abes la bersemut ko pasni...
hahahaa...

madihahzubir said...

Gilaaaaaa ahhhh !!!!

AkMa said...

ehem2....
dahsyat sangat nie...
huhu

Azrul_amigo said...

@~nEeYsA~ haha..maafkan saya jika kwsan klas bersemut...

Azrul_amigo said...

@madihahzubiroppppss..sorie,rahsia saya dah diketahui...
woha!!

Azrul_amigo said...

@AkMadasyat ke..bese2 aje..ehem3

AkMa said...

merendah diri hingga menyembah bumi la plak...huhu

Miss RerAmE said...

hahahha..
quenn semut pn mai
kat mu pahni...
bjok2...huhu

Azrul_amigo said...

@AkMa biar rendah myembah bumi,jgn meninggi diri sudah..hehe

Azrul_amigo said...

@Miss RerAmE ade ko queen semut..nok kelih eh..woha!!

Tomato Gurl's Life said...

haha..ade jugak deodorant coklat erk..baik ko jaga2..ramai gigit pasni..hehe

AkMa said...

betul2...jgn meninggi diri..padahal diri xtinggi pown..huhu

Azrul_amigo said...

@Tomato Gurl's Life xpe cik tom..kite merelakan je diri ni di gigit..

wohaa!!

Azrul_amigo said...

@AkMa eh,eh..budak nie..sesedap mulut je..adeh

wanie said...

emm smue duk pkai wangian yg mnis2 nie..
vanilla laar..
dewberry laar..
skng ni chocolate plop..
ekekeke...

Azrul_amigo said...

@wanie horm la...yg manis lg suci..bru la berseri,dari hati ke hati.

wohaa!!

f_aRa_aINa989 said...

bahaya kalau laki bau coklat..pompuan dh la suka coklat...

:P

Azrul_amigo said...

@f_aRa_aINa989 pompuan suke cekelat erk..wah nape plak jd bahaya erk..hehe