07 October 2010

Saya Sedar Siapa Saya









ye saya jahat,mcm setan..
ye saya terok,mcm setan..
saya juga seorang yang derhaka,dengan sape???dengan ibubapa dan paling terok dengan DIA.

tp,seterok-terok saya,saya masih setia dengan cinta saya.Saya cuba menjadi seorang yang setia dan sentiasa bersyukur.Se'setia' cintanya Budak Setan kepada kekasih hatinya,yang boleh berubah dari seorang yang terok macam Setan kepada seorang yang baik.Tapi pernah ke kamu sedari itu..pernah kamu hargai semua itu??



Saya jugak derhaka,derhaka kepada ibubapa saya,dan paling terok saya derhaka pada yang ESA.Tapi,sederhaka dan seterok saya,saya sentiasa berdoa kepada ibubapa saya,dan setiap malam hanya satu je doa saya,saya sedekahkan dan halalkan semua amalan saya kepada kedua ibubapa saya.Saya rela dan redha menghadap Ilahi tanpa sebarang amalan,dan amalan itu hanya untuk mereka yang saya kasihi..love u mom!! sori a lot




p/s::saya sedar,saya terok dan xlayak untuk semua itu!!!thanks


11 comments:

~nEeYsA~ said...

lyk x lyk tu xleh d ukr...
:)

hiro said...

wow..jero ke ne.

wanie said...

like da part 'love u mom'..sori alot..uhuk..
pe pom yg jdik,sbr bnyokk neh...

azrul adnan said...

bakpo mu ni jero?

amalan yang bgs..ialah amalan yg sedikit tetapi berterusan..moga Allah mendengar rintihan ko..

matsyah said...

blog nie luahan jero...
tgk dr luar nampak biase..
tgk kat blog, sedih nyer jero...
hahaha... setan menyamar ar nie... lalalala...
emo kuat boh...
xpo la, dio ado awek doh.. tepak ngadu..

cham's said...

bila baca post ni teringat lagu "150 juta" pe kata korang rest...enjoy dulu jgn sedih2, everything shud be ok : )

hamzah ian said...

a;ahai..

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali pertama di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

A.N.N.A.@L.A.D.Y M.A.D.O.N.N.A said...

alololo.... sedeyhnyerrrr.. +_+..
lek2 sudeyh~~~ go wit da flow.. mungkin ada hikmah sebaliknya~~ :)

Heidi Shafiq said...

ok la tu.. :)

toru anaqi said...

semua manusia layak lew..

jahat atau baik..dua dimensi yg berbeza..kui3x..