01 October 2010

"KONTEST CANDID CAMERA"

okeyh..skali lagi terjoin contest yang telah ditagkan oleh cik Fatiehah..
makaseh banyak2 yer..hehee
Contest nie telah diilhamkan oleh tuan punyer blog iaitu Cik Noie.
sape yg nak join boleh lg,sebab tarikh tutupnya sampai 25hb 10 nie..

okeyh,niel link nye,sila click "here"

dan gambar yang telah akupertaruhkan ialah..jeng3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 hehe,nie gambar candid time jadi sukarelawan berakit IPT 1-Malaysia di sungai Pahang..
aku pom xtau sape yang snap gambar nie..bile dop kutip gambar2 dari member yang join sama,tgok adalah gambar nie..seb bek kamera dslr..kih3  

2 orang yang bakal di tag ialah:

14 comments:

wanie said...

rjin yo men contest2 niyh..adeh..

noie said...

wah... jarang lelaki joint kontest... tq3.. smart je muka tu ea kekeke

Azrul_amigo said...

@wanie::haha..puah dop sajo la wanie..
klas kan "xde"..

@noie::hehe..bese2 je..alang2 myelok pekasam,biar sampai ke pangkal lengan..
harap2 menang nie..

wanie said...

heh..klas adow...
tp yo bt xdopp...hahaha

Miss RerAmE said...

semak nyoh dyoooooooo!!!!!!!!!!!!!meney dhla..kaloh sume hk semak2 dale mlaysia nih...kui3

Azrul_amigo said...

@wanie::ade ke..rase cam xde je..adeh

@missrerama::bo bo la ngepom nye..saje je join contest nie,ptut demo la hok join..
kih3..

wanie said...

haha..mcm xde tp adoooow..
ehem3..bunyi dh tue woh semak..ekekeke..

Azrul_amigo said...

ngaruk puok3 nie..
start doh..
bo bo la ngepomnyo..
kembong doh nie...

ehem3..
vote 4 me...kah3

wanie said...

vote laaar bichu..
ehem3..
ahhahha..sedyh2..

Tomato Gurl's Life said...

wah byk join contest ni..good luck!

Azrul_amigo said...

nak lawan cik tom sebenarnye nie..haha

Miss RerAmE said...

hahaha...ngepom ko???dop eh..KEBENARAN kalih..kui3

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck;))

Azrul_amigo said...

@FIFIEY LYCHEE MARATIONthanks ya fifiey