21 November 2010

kids & baby photo contestT








Dah lama xupdate blog nie,sibuk sangat2 dengan final exam baru2 nie..seb bek la berkesempatan jugak ntok beraya kat umah,balik pom tumpang member je,tiket bas dah habis.
Papepom,sebab aku telah ditag oleh member blog merangkap member seU.Terpaksa la join contest ini iaitu kids & baby photo contest daripada saudari safiyyah osman,sila ke blog beliau untuk join yer mommy-to-be, tgokkan hadiah yang lumayan dan menarik hati iaitu earring dari lazo diamond jewellery.white gold...wow(goges nnt klu pakai)

kanak2 atau baby yang terpilih ialah kanak2 ribena name ape ntah..ribenaboy kot...hehe



p/s:tolom2 jgn amek gambar saya..saya xsempat posing lg..hehe

so,8 kanak2 bertuah yg akan ditag oleh aku ialah:


ok.done..hopefully menang..haha

7 comments:

~nEeYsA~ said...

oh2..aku kne tag..t aku jwb yer..:)

ichawanie said...

che icha jgk??
adeh~

Azrul_amigo said...

heh heh heh...

hamzah ian said...

pergh.. nak jugak

Heidi Shafiq said...

wahh.. dah mcm berkungfu.. :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye there.. goodluck ye!!!:D

-JuvItArs- said...

smak bdak nih..leh knl tk?? umo bape ek?? :)