14 November 2009

.::Selena Gomez::.


sape xkenal minah nie,meh sini nk tolong kenalkan sket..
nie la selena gomez(http://www.imdb.com/name/nm1411125/)
..
entah la..2,3 ari ni dop layan citer die je..
tengok balik muke die kiut gak,haha(mmg kiut pom)..
dah la mude lg,umur baru 17(sweet seventeen tu).
.


dah la berlakon power..
leh nyanyi lgi(http://en.wikipedia.org/wiki/Selena_Gomez_and_the_Scene)..
menari pom boleh...

wahh,hebat betol die..haha

antara citer ak layan dlm minggu ni:

1)Princess Protection Program
2)wizards.of.waverly.place.the.movie
3)Wizards on Deck With Hannah Montana
4)not another cinderella story


p/s:ak dah jatuh hati la kat minah nie..wawakaka
tengok kat muke die,teringat kawan kat matriks dulu..pheewitt(ehem2..)
(^_^)Y

10 comments:

misz benida said...

aku pon bru lyan cto princess tu..
hahaha...
body die cun tu pka skinny.

madihahzubir said...

siap wiki lg psl minah ni..ehem3!

Adzlan said...

hai selena gomez..
gomenazai,haha..

Azrul_amigo said...

benida:ehem3..body die siyes lawa,tu pasal die pakai skinny,dah la lawa,kiut plak tu..kah3..

madihah:ehem3..bkn stakat wiki je,ak jd fan terus dlm fb..wahaha..

lan:gomenazai tu pe maksud,bahasa jepun ke..ak skrg tgh blajar bhas spain,nk tekel minah nie..huhu

Adjla Hafizin said...

lyn gak r cite die.

pisey said...

kim sale ko sain matrik tu.xleh kim sale ko selena.hok tu pom cukop la.

wakakka.

F U N F A B U L O S I T Y said...

ini betol2 peminat neh!
keep it up..tak salah ikut perkembangan positif k..
dah jadi follower ur blog..harap jadi follower my blog k..tq
:D

Anonymous said...

ye..aku pun peminat no 1 dia...
julai ni movie baru dia bakal kluar "Ramona and Beezus". Album dia pun adku dah ade "Kiss & Tell".. aku hantar email kat fanclub dia. setelah hampir 5 bulan aku dapat Gambar yang di sign oleh selena sendiri...happy giler aku..

oo ye ko dah tgk selena belakon dalam " Sonny with a chance" ? ade 1 episode dia jadi artis jemputan ni aku bagi website fev aku tentang selana http://selena-fan.org/

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛