13 November 2008

HAPPY HOLIDAY....

Asslamualaikum...

1st skali ak nk ucapkan kesyukuran ak kehadrat ilahi,akhirnya ak berjaya menamatkan tempoh sepenggal sem1 kat UMp nie.Exam baru je habis semalam last paper,walaupun xberjaya menjawab dengan jayanya,hahaha...xkisah la tu...nk wat camner bende dah lepas,dh xleh nk rewind balik dah,cuma berharap mendapat keputusan yang mengebirakan je la(insyaAllah,amin)...papepom cuti sem dah bermula dan kejap lagi ak dh nk kuar pi bandar kuantan,nk beli tiket...hehehe,mintak2 ade la lagi...selama hampir sebulan lebih cuti ni,ak belom lagi menbuat ape2 perancangan atau program,mula2 nye...ak ada mendaftar untuk menyertai camping mendaki gunung Tapis,di Sg.Lembing...mungkin atas masalah teknikal,program itu tidak berjaya dijalankan(frustrated).Maybe next sem plak kot,xde rezeki...tp,yang cukup menbuat aku kelam kabut sikit ialah blok asrama yang aku duduki sekarang ni terpaksa dikosongkan atas sebab pasukan askar wataniah akan menginap sementara di UMP ni...kosong habis loker aku,nasib baik la aku xde banyak barang2...just pakaian only and sedikit buku.ok samapai kat sini je kot ak nk citer,hehehe...ni 1st time gak dop merepek kat sini..papepom aku nk minta maaf byak kat kawan2 yang mengenali diri ini,klu ada salah silap,hopefully settle sumer ok 0-0...adiosaaa


see u again,wasalam...
Azrul a.k.a Jero

1 comment:

Madihah said...

hahaha..mtk ampon gk kt sume..njoy korg nye holiday..=)